USLUGE

ORGANIZACIJA SVIH VRSTA

POSLOVNIH SUSRETA

I SVIH VRSTA PROSLAVA

ORGANIZACIJA SVIH VRSTA PROSLAVA

 

Ukoliko tražite idealan prostor za proslavu rođendana, krštenja ili venčanja – na pravom ste mestu. U ekskluzivnom prostoru Hotela Ženeva u Kragujevcu priredićemo proslavu po Vašim specifičnim zahtevima.

Ono po čemu postajemo prepoznatljivi i omiljeni je da pored fantastične sale za Vaša slavlja, i najmlađi gosti mogu super da se zabave i provedu u našoj igraonici.

Organizovanje proslava u režiji našeg event team-a Vam garantuju da ćete naći sve što želite i da ćemo zajedno napraviti proslavu po Vašoj meri. Rođendansko slavlje deca pamte po igri, a najlepše se igra u igraonici u kojoj svi mališani uživaju u izazovima uz profesionalni nadzor.


Naši planeri brinu o Vama od prvog dana i u funkciju stavljaju svoje iskustvo. Igraonica za Vaše mališane krije neverovatne avanture zahvaljujući kojima će se Vaša deca, na svakoj proslavi u našoj igraonici, provesti nezaboravno!

ORGANIZACIJA POSLOVNIH SUSRETA


– SEMINARI
– KONFERENCIJE
– PREDAVANJA
– MODNA DEŠAVANJA

Naše stručno osoblje će ispratiti korak po korak sve Vaše zahteve:

– dekoracija restorana

– poštovanje i izvršenje traženih procedura i običaja

– meni

– vatromet…

JOY_7499
Hotel Ženeva - dečiji rodjendan

Sasvim sigurno najlepša igraonicau Kragujevcu stoji vam na raspolaganju

 

Potpuno prilagođavanje ambijenta dečijim potrebama. U restoranu se organizuje igraonica koja  sadrži:  trombolinu, tobogan i ostale sprave potrebne za animaciju dece. Angažovanje animatora i angažovanje profesionalnih dadilja.
Deca će uvek biti pod budnim okom ljudi koji ih čuvaju, pa roditelji mogu u potpunosti da se opuste.

POSEBNE USLUGE:

– Angažovanje limuzina i kočija

– Angažovanje fotografa / kamermana

– Angažovanje benda, kao i Zvezda Granda